FRISK Miljöpartner

Mer än lagefterlevnad

Arbetsgivare har skyldighet enligt lag att säkerställa behöriga arbetsmiljö-kunskaper. Med oss som er arbetsmiljöpartner kan vi erbjuda så mycket mer än bara lagefterlevnad.

Driven av forskning och teknik

Vi förlitar oss på senaste forskning på EU-nivå och använder mätinstrument med den nyaste tekniken. Allt för att få ett så tillförlitligt resultat som möjligt.

Konkurrenskraftiga priser

Vi är inte många men kraftfulla och värdeskapande där det behövs som mest. Vi stoltserar med lägre priser än de större bolagen då ni betalar enbart för det som ni behöver hjälp med.

Kunden i fokus

De tjänster vi tillhandahåller är skräddarsydda för att möta era specifika behov. Om den tjänst du söker inte finns med på vår webbplats, vänligen kontakta oss.

Direktkontakt

Det ska vara enkelt, snabbt och effektivt att samarbeta med oss. Vid första kontakt diskuteras ofta uppdraget, utförandet, pris samt datum, för ett lösningsfokuserat arbete tillsammans. Vi garanterar kontakt samma dag!

I trygga händer

Oavsett om ni är avtalskund eller aldrig hört talas om oss så är ni i goda händer. Vårt uppdrag är att leverera praktisk och tillgänglig säkerhetsvägledning och support.


Vi är utbildade inom arbetsmiljö och hälsa på Mastersnivå och är NEBOSH certifierade. Dessutom har vi specifika mätutbildningar inom fysiska och kemiska miljörisker samt kurser inom faktorer som kan påverka inomhusmiljön; kemi och mikrobiologi. Utöver det har vi slutfört varierade fristående kurser inom energi, teknik, kvalitet, hållbarhet, ledarskap och organisation från svenska universitet.

Våran erfarenhet sträcker sig från att utveckla och implementera arbetsmiljö-ledningssystem, till bedömning av fysiska och kemiska risker, utvecklande av rutiner och instruktioner. Vi arbetar i kort och långvariga projekt.

Dessutom är vi utbildare för olika yrkeshögskolor inom ämnena; arbetsmiljö och säkerhet, ergonomi, KMA, kemiska och fysiska risker för att nämna ett fåtal.

Samarbete för en Frisk och säker arbetsplats.

Säkerligen har ni redan ett fantastiskt hälso- och säkerhetsteam på plats, men de kan behöva en extra resurs på grund av en deadline eller inför ett längre projekt eller om eller tillbyggnad. Kanske tar någon ut en längre tjänstledigt eller till och med lämnar företaget.

Oavsett tillvägagångssätt kan rekrytering vara dyr för alla branscher när det gäller tid och pengar, och vi har upptäckt att företag ibland behöver lite extra hjälp i arbetsmiljöarbetet. Det är här vi kan tillhandahålla en arbetsmiljöspecialist antingen på lång eller kort sikt i enlighet med era behov.

På Frisk Miljöpartner har vi tillgång till erfarna och kvalificerade arbetsmiljöspecialister och ergonomer redo att hjälpa er, just när ni behöver och med kort varsel. Vi vet att för både kortvariga och deltidsanställningar kan det ta tid och det kan vara ganska svårt att hitta bara en person med rätt kompetens och kvalifikationer för att stödja ert identifierade behov.

Det var just dessa utmaningar som uppmuntrade oss att skapa vårt erbjudande till våra kunder. Nedan presenterar vi förslag på olika interims uppdrag och lösningar:

Exempel på erbjudanden:

  • Heltid över en period på 3 till 6 månader
  • 2,5 dagar per vecka över flera år
  • 1 dag per vecka över tre månader till flera år
  • 1 dag var fjortonde dag under tre månader till flera år
  • 1 dag per kvartal över flera år.

Ta kontakt med oss för att ta reda på hur vi kan göra en skillnad för er!


Vi  utför uppdrag i hela norden, både på plats hos våra kunder och genom våra online-utbildningar och workshops.

Vi är alltid tillgängliga, ring oss, skicka sms eller mejla så lovar vi kontakt samma dag, vi är inte långt borta!


KONTAKTA OSS

Har du frågor kring våra tjänster och utbildningar?
Behöver du komma i kontakt med oss angående vårt utbud, eller har andra tankar och funderingar kring hur vi kan hjälpa dig?

Välkommen att kontakta oss via formuläret här bredvid, eller på:

kontakt@friskmiljopartner.com

010 168 97 98

© Copyright - FRISK Miljöpartner